EUROBIKE 2015-veletrh nejen pro koloběžky

Na konci prázdnin každého roku se koná v Německém městě Friedrichshafen u jezera Bodensee velký evropský svátek přibližovadel všeho druhu, zaměřený hlavně na jízdní kola všech značek, ale koloběžky zde již několik ročníků nechybí.

Eurobike uvodní1  Eurobike uvodní2

  Letos se zde našemu redakčnímu týmu podařilo nachytat při prezentaci svých produktů jednu stálici mezi výrobci koloběžek firmu Yedoo a poprvé i nováčka na koloběžecké scéně společnost Crussis. Poslední zmíněná společnost sice vystavuje s úspěchem již nějaký čas svou produkci jízdních kol a elektrokol, ale s koloběžkou proráží poprvé. Všem samozřejmě držíme palce, ať se stroje líbí.

eurobike3

Organizátoři avizují celkem 1350 vystavovatelů z 53 zemí světa. Očekává se 45 tisíc návštěvníků ze 100 zemí, kteří budou exponáty prohlížet v 15 halách. Zaplněny stánky ale budou také rozsáhlé venkovní plochy.

Pro ty z vás, kteří se na veletrh chystají, mámě několik důležitých informací. Pro orientaci na výstavišti a rychlé vyhledávání značek či firem připravili i letos organizátoři praktickou aplikaci pro chytré mobilní telefony. Kompatibilní je jak s přístroji Apple, tak Android .Veletrh začíná toto úterý 25.8. testovací akcí Demo Day. Brány veletrhu se pak poprvé otevřou o den později, tedy 26.8. v 8:30 hod a uzavřou odpoledne v 6:30 hod. Od středy do pátku je výstava určena pro odbornou veřejnost a novináře. V sobotu se na výstavu v rámci “public day” dostane i široká veřejnost bez firemní registrace.

eurobike5  eurobike6

Od nových koloběžko-výrobců společnosti Crussis zde můžete shlédnout celou jejich produktovou řadu koloběžek, počínaje námi testovaným modelem Activ 3.1. až po Road v líbivých barevných kombinacích.

 

Společnost Yedoo zde vystavuje celou modelovou řadu pro rok 2016, včetně jedné netradiční koloběžky na obrázku v popředí. Tou je jejich dlouho utajovaný prototyp koloběžky dospělácké Yedoo Wolfer, zatím pouze ve verzi pro cestovatelku Aničku, jejíž příběh si můžete přečíst na stránkách  http://www.yedoo.eu/cz/clanek/do-skotska-na-kolobezce-yedoo-wolfer.aspx.

Eurobike7  Eurobike8

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *