Nové přepravní podmínky koloběžek v Praze
Tramvaje V tramvajích mohou být jízdní kola přepravována pouze ve vybraných úsecích ve směru z centra, s výjimkou období pracovních dnů od 14.00 hodin
Read moreTramvaje V tramvajích mohou být jízdní kola přepravována pouze ve vybraných úsecích ve směru z centra, s výjimkou období pracovních dnů od 14.00 hodin
Read moreVážení čtenáři a naši milí soutěžící, naše soutěž o koloběžku a další zajímavé ceny je u konce. Potěšil nás Váš
Read moreKoloběh veršů a Mezeq jsou back jako první jarní sluneční paprsek kam mě red rabbit zavede teď? opouštím zeď
Read morePosuňte si své hranice… A třebas s námi. Pro letošní rok navázal náš magazín úzkou spolupráci s běžeckou školou Miloše Škorpila. Nepůjde
Read moreMáte rádi sport? Máte rádi koloběžky? Máte rádi běh? Učíte se rádi novým věcem? Jezdíte na výlety a rádi o
Read moreBylo mi už šest, když ze mě babi s dědou udělali cyklistu. Sundali vyrovnávací kolečka a v podstatě si
Read moreDnes nehodlám psát o žádné velké cestě, ale o tom, že i malá koloběžka umí odvádět velkou práci a být
Read moreUž je to 13 let, co jsme v létě vyrazili do rakouského Iselsbergu poblíž Lienzu. Kromě kol pro ženu a
Read moreZpočátku se mi do toho, abych něco napsal, ani moc nechtělo, ale pár lidí mi řeklo: „ Máš na to”,
Read moreKdyž jsem včera usínala, ani ve snu by mě nenapadlo, že dnes bude tak krásně. Neváhala jsem ani chviličku, posnídala
Read more