Jak se hledá koloběžka?-Soutěžní článek

Rozhodla jsem se. Koupím si kolobrndu. Jako děti jsme měli jednu v ulici a půjčovala se za žvejky (nedostatkové zboží), „nu pagadi“ hru a za pusu (tedy holkám). A bylo to boží, splním si sen o tom, že pokud nepojedu do práce na koloběžce, tak jen proto, že jsem líná. Rozhodnuto. Jde se pátrat.

Šabatová- hlavní úvod  Šabatová-úvodní

Zadala jsem „koloběžka“ do vyhledávače.

–          Tak ne, tak znova, většinu z nalezených by má váha poslala do sběrny odpadu.

Zadala jsem „koloběžka pro dospělé“. No hurá!

–          Tak ne, je jich asi miliarda a mají tenká kolečka a vypadají tak … moderně.

Koloběžka pro dospělé s nafukovacími koly.

–          Tak ale už! Za nás takový výběr nebyl. Zkusím hledat ty staré, byla asi dětská, ale tatík na ní jezdil do konzumu a přežila to vždycky, takže holt bazar.

Prodám koloběžku

–          Tak jo, zase ty miminkovský odrážedla.

–          Výrobců koloběžek pro dospělé je asi dvacet, nečekané zjištění

Prodám koloběžku starou

–          Pozn. Napíše-li prodávající ve skvělém stavu, je třeba položit několik doplňujících otázek typu „ co si představujete pod takovým slovem skvělý?“

–          Pozn. Není renovace jako renovace

–          Pozn. Když někdo napíše „stará, ještě po mně“, je třeba zjistit, jestli už mu bylo deset

–          Pozn. „druhou takovou neseženete“ je dost široký pojem, je-li jich v inzerci deset na stejné stránce, většinou zahrnuje kutilskou dodělávku. Úchvatnou.

Tak polopatě – koloběžka – pro dospělé – s brzdou – se sedátkem – nafukovací kola – stojánek – malá kola … teď jsem ten vyhledávač zmátla definitivně. Jdu to zkusit do nějaké diskuse. Ha – mám ji!

Dobrý den, sháním …. No, popsala jsem to, jak nejlépe jsem dovedla. Správce diskuse mi píše – uveďte místo. Páč jsem chytrá, píši město, kde bydlím. Správce mi píše – uveďte maximální cenu. Co to? Ale fakt, chci pomoc, tudíž „do 5000,- dle stavu“ … mám tam dodnes vzkaz od správce, už jsem ho neotevřela, diskusi jsem opustila a

píši kamarádům …

„pamatujete? … kolobrnda … nemáte na půdě? … kde ji koupím nebo podobnou …“

DSCN5410  DSCN3249

Odpovědělo jich osm, všichni mají nějakou zkušenost, někdo pozitivní, někdo mi popsal pobyt na chirurgii, někdo poslal i typ a fotku stroje. Jsem zmatená jak poslanec v budově senátu.

No a tak jsem tady. Najít ji! Tu pravou! Tu se sedátkem. Poměr cena a kvalita. Sedátko. Věřím vám, takže čtu. A když už soutěž, tak proč tu vedle šikovných pisatelů nezveřejnit i jednu zmatenou budoucí koloběžku (chtěla jsem napsat koloběhnu 😀 )

Made by Koloběhna

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *