Zažijte něco nového!

Přemýšlíte jak zhodnotit svou přípravu na koloběžce? Chcete poznat atmosféru zajímavého závodu? Rádi by jste, poznali nové a zajímavé kamarády a navštívili hezká místa? Tady je jedna výzva pro vás, kteří rádi vyměníte pohodlí za pár dní soutěžení a překonávání vlastních limitů. Přišel s ní můj kamarád Niklas, cyklista a koloběžec z Německa.

alfsee 23

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vážení přátelé koloběhu, milé koloběžkyně a milí koloběžci,

hledáte na příští rok jedinečnou výzvu? Postavme se 4. a 5. června 2016 na start 24 hodinovky u německého jezera Alfsee . Bude otevřena speciální kategorie terénních koloběžek pro jednotlivce nebo týmy tvořené dvěma, čtyřmi, šesti nebo osmi závodníky. Na pátek  3.června 2016 je plánován i závod určený výhradně pro koloběžky. Všechny důležité informace naleznete na http://24h-alfsee.de/ausschreibung/Závodníci, přihlásit se můžete prostřednictvím níže uvedeného emailu a telefonu, na kterém Vám rád poskytnu další potřebné informace:Niklas.Rother@ewetel.net +491715869345. Se sportovním pozdravem, NIKLAS ROTHER.

alfsee 22

25.05.2014

Team REDRABBIT.cz a REDRABBIT.at budou u toho. A doufám, že se přihlásí další naši kamarádi koloběžci z celé Evropy. Těm, kdo by měli chuť, poskytneme zázemí našeho klubu v depu u trati, včetně občerstvení a zdravotní pomoci. Napište tedy svým známým,“hecněte se“, vytvořte tým dvou a více závodníků a napište mi na adresu:

mentor@redrabbit.cz

alfsee25

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *