Pestrý výběr koloběžek pro letošní rok

Konečně přišlo jaro a sním i pěkné počasí a příroda nás začala vítat těmi barvami, které nám celou zimu chyběli. Možná proto, nikoho kdo na FOR BIKES veletrhu byl, nepřekvapilo, že výrobci koloběžek také vsadili na kreativní barevné kombinace, které neuchvátili pouze dámy, ale především i pány, kteří jinak dokáží ocenit hlavně konstrukční vlastnosti všech strojů a jiné vychytávky. Takže letošní FOR BIKES se neslo nejen v barvách duhy, které ke svým stánkům přivábily spousty návštěvníků.

logo for bikes

Lesk z vystavených koloběžek lákal k nahlédnutí a budil pozornost a zvědavost lidí všech věkových kategoriích. Barvy nebyly to jediné, co jste mohli vidět. Sází se na lehkost koloběžek. Takže není překvapením použití materiálu, jako je hliník nebo karbon. Možnost koloběžky rozložit aby byli skladnější, a to ne jen do bytu, ale i do auta a to tak, že se ani dámy nemusí bát, že by to nezvládli. Vše se nese v duchu praktické elegance, kombinace materiálů a barev.

for bikes 2016

Jestliže, jste tento krásný víkend věnovali rodině a někde v přírodě jste si užívali prvního sluníčka a na FOR BIKES vám již nezbyl čas, nemusíte litovat, že jste o něco přišli. Můžete klidně navštívit jakoukoliv prodejnu s koloběžkami a třeba hned ten další víkend vyjet s rodinou a novými koloběžkami na první vyjížďku. Budete součástí jarního barevného soutěžení, nebo vyzkoušíte praktičnost skládacích kousků nebo oceníte lehkost některých strojů, ale to nejdůležitější bude, že můžete trávit čas se svou rodinou a zdravým pohybem. Vždyť sezóna teprve začíná.

Pohledem redakce: Jana Šmídová

 

Ano, letošních novinek byla opravdu velká spousta a je to dáno i tím, jak roste koloběžka na popularitě u sportovně zaměřených lidí. Tento ročník známé výstavy jízdních kol a doplňků, byl obohacen jako již tradičně o stánky výrobců a prodejců koloběžek, kteří inovacemi nešetřili.

kostka 1 kostka 2

Bude se tedy letos na co těšit.  Jako vždy překvapila společnost KOSTKA-KOLOBKA,

http://www.kostka-kolobka.eu/cs/

a to hlavně širokým spektrem poskytovaných produktů v segmentu koloběžek , letošním barevným spektrem strojů a představením inovací v řadě Karbon-koloběžka, na kterou se dlouho čekalo. Přiznám se, že jsem byl velice mile překvapen, že model karbonové koloběžky je již vlastně modelem sériovým. Zde je pro nás Marek Kostka vítězem a budeme se těšit až bude koloběžka u jeho dobrých prodejců k zakoupení.

Další velký výrobce koloběžek, společnost prodávající pod značkou známou a to YEDOO,

yedoo 3 yedoo 4

http://www.yedoo.eu/cz/

nezůstala nikterak pozadu a pokusila se nám koloběh zpříjemnit novými lehkými hliníkovými rámy a potažmo i celou novou modelovou řadou. Inovace a pestrost jak starších modelových řad, tak i těch nových jsou dílem nejenom celého kolektivu, ale především jejich konstruktéra Jakuba Bostla.

yedoo 1 yedoo 2

A ani další nezaostali,

http://www.sixteen.cz/

společnost  frtm  s.r.o.  vyrábějící značky jako je oblíbený model koloběžky Sixteen, jejímž duchovním otcem je Michal Homola, představila nový model skládací koloběžky do města. Povedený kousek, který stejně jako známá Sixteenka míří na koloběžce milující kvalitu spojenou s technickými libůstkami.

4ft 1

4ft 3 4ft 4

A tak bych mohl pokračovat dále, vystavovatelů byla spousta a snad se na mne nebudete zlobit, když tu všechny nepředstavím. Zmíním ale ještě výrobce a tím je značka koloběžek, která si již nachází své příznivce na trhu a velice dynamicky kráčí vpřed. Tou společností je Morxes.  Nové modely, variace na stávající řady, vlastní design, na to vše tady nezapomínají.

http://www.morxes.com/

morxes 2 morxes 3

morxes 1

A zapomenout nesmíme ani na společnost Crussis a jejich modelové řady, které hýří pestrostí. Tato společnost je rovněž na trhu nová, ale myslím si, že nás ještě překvapí.

http://www.kolobezky-crussis.cz/

 

crussis 2 crussis 3

crussis 1

 

Pohledem koloběžce: Zdeněk Valenta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *