Běžecká zamyšlení

Při psaní tohoto úvodního článku jsem se zeptal sám sebe zda toho již není napsáno o běžecké tématice dost. Jistě, vycházejí odborné časopisy kde najdou svoje jak hobby běžci tak i pokročilý a zapálení sportovci jedoucí na výkony a časy. Webových prezentací je také hodně, ať u nás nebo v zahraničí. Jsem rád, že u nás pracuje web-časopis www.běhej.com, je to skvělá práce a obsahově  bez chyby. Tak proč já, tady a vám chci dokolečka opakovat to samé? Ne nechci!

DSCN1844 DSCN1875

Chtěl bych se zde zaměřit na tématiku kam si jít doma či v cizině zaběhat, popsat vám hezké běžecké terény, možnosti ubytování v daných místech, spojení atd.

Dále bych rád informoval čtenáře nejen o zákulisí závodních klání běžeckých, ale i o příbězích nás obyčejných běžců bez ambic na nějaká extra umístění, běhajících jen tak pro radost z pohybu.

A poslední počin, který bych zde chtěl napodobit, je vytvořit běžecký klub, který by nám všem pomáhal při rozvoji, při výměně zkušeností, motivaci vpřed. Jeho součástí budou i společné výběhy, prozatím pouze v Praze.

Těším se na vaše podněty a na to až se poznáme

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *