Výstavy koloběžek

Koloběžky nemají zatím vlastní výstavy jako mají cyklisté a tak se vystavují společně s ostatními sportovními potřebami nebo jako v případě Prahy na cyklo výstavě FORBIKE 2015. Byl jsem se tam podívat a pro ty kdo nestihli přináším několik zajímavostí.

Na výstavišti v Letňanech to žilo hlavně cyklistikou, ale nepřehlédnutelné stánky s koloběžkami zde měly i přední čeští výrobci těchto krásných strojů. Již před vstupem do areálu byla připravena široká nabídka modelů k vyzkoušení od renomované české firmy Yedoo, takže kdo měl zájem mohl se svézt na novém Yedoo-Mezeq. Společně a v jedné linii vystavovali své produkty značky Yedoo, Kickbike(Finsko), Gravity(Španělsko) a firma Doxtor, vyrábějící nejen musechingové kolobky. Škála modelů a úprav byla nádherná, koloběžky si podmaňují větší a větší prostor sportovních aktivit. Jen pro zajímavost dnes nemusíte jezdit jen sami, ale můžete zapojit svého čtyřnohého přítele, můžete na kolobce sjezdovat, závodit, či zdolávat různé terény(bláto, sníh…atd.)

K vidění byla i nová série koloběžek od Václava Pechra s názvem Morxes-Vendeta. Líbivě ustrojené koloběžky, které si najdou jistě nejednoho příznivce. A nechci zapomenout ani na odvážnou novinku na trhu Sixte16n, s “lefty” uloženým předním a zadním kolem, kdy při defektu nemusíte kolo vyjímat z vidlice, ale pouze stáhnete plášť a opravíte.

Vrátím se ještě k mé značce srdeční a to je Yedoo. Jedna z mála firem nabízející své produkty pro celou rodinu a za částky, které jsou velice příjemné. Držíme palce všem kdo pro nás tyto báječné stroje připravují a přejeme plodného ducha v tvorbě a spokojené zákazníky.

výstava1  výstava2

výstava3  výstava4

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *