Jak frčí koloběžka Crussis-Activ3

Léto je v plném proudu a to je samozřejmě čas pro koloběžky. Ten kdo má koloběžku rád stejně jako já si jistě nenechá ujít nějaký ten výlet s ní. Ať je to výlet rodinný, s partnerkou, a nebo jen tak sám meditativně vyčistit hlavu a pořádně se projet. Pro ty z vás, kteří ještě neví  jaký stroj pro svoje aktivity zvolit, mám tady jeden horký tip. Koloběžku od renomované firmy Crussis a to typ Activ 3.

activ1  activ2

  Popravdě, líbivá je na první pohled moc, ale co jízda na ní? Včera, když jsem ji převzal k první vyjížďce tak po pár metrech jsem věděl, že budeme kamarádi. Protáhnul jsem ji celou Prahou z jednoho konce na druhý, auty ucpané město nevyjímaje. Z kopce do kopce, řekl jsem si, že jí dám zabrat. A sobě samozřejmě také.

  Jízda na ní je velice příjemná, do kopce drží, tady se tuhost rámu povedla. Z kopečka dolů a to jsem i já měl někdy strach, položený na řidítka vedla směr a držela v zatáčkách jak přikovaná. Asi jsem překonal svůj rekord v rychlosti, ale stroj mě poslouchal na slovo. Udivil  jsem hodně motoristů, neméně pak lidiček na zastávkách, kteří se za mnou otáčeli. Ty barevné kombinace u všech modelů jsou opravdu vydařené. Každého to tzv. pinkne do očí.

activ3  activ4

  Střídal jsem chodník s vozovkou v hustém provozu a lehkost s jakou se ovládá i mě překvapila. Vyhnul jsem se bezpečně chodcům, i díky integrovanému zvonku v brzdové páce, stejně tak i automobilům, jejich řidiči nějak nechápou, že existují i jiní účastníci silničního provozu. Zde posloužil brzdový systém koloběžky rovněž na jedničku.

  Za zmínku stojí i netradiční zpracování, a to nejen barevně, stupátka koloběžky. Do kopce drží nohu jako čert, při odrazech nepustí mimo nášlap. Lehkost, ladnost a čas dojezdu domů byl pro mě milým zakončením dne.

activ5  activ6

 

Více informací naleznete na  www.kolobezky-crussis.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *