BO, je to kolobka-Soutěžní článek

„K soutěži se připojíme a svůj klub tím představíme“

U nás doma je koloběžka hodně oblíbená, můj osmiletý syn na ni jezdí moc rád. Koloběžek je stále více a asi ne každý ví,

že u nás v Ostravě působí od roku 2012 největší organizovaná skupina koloběžců v České republice, která si říká BOKOLOBKA.

bokolobka-úvodní

Členy nezávislého sdružení BOKOLOBKA spojuje vášeň jízdy na koloběžce, navštěvují různá zajímavá místa po celé České republice, účastní se různých charitativních akcí a podporují zajímavé projekty. Skupina je věkem i úrovní kondice velmi široká, proto se tempo přizpůsobuje vždy těm nejpomalejším.

bokolobka1  bokolobka2

Chcete se také přidat a dozvědět se více? Koukněte na www.bokolobka.cz

A malá pozvánka pro vás, kteří se chcete přidat, nebo nechat jen tak inspirovat:

Hlásíme, že jsme založili BoKolobka tým Ostrava z. s. Jedná se o sportovní sekci ostravské skupiny BO KOLOBKA!!! zaměřená na rozvoj a propagaci sportovního koloběhu v Ostravě a přilehlém okolí. PRO NIKOHO SE NIC  NEMĚNÍ!!!. Všichni členové BoKolobka tým Ostrava, jsou i nadále členy bandy BOKOLOBKA !!!, budou jezdit na akce a užívat si tu nezaměnitelnou srandu, která bandu provází. Víme, kam patříme ;).
Bokolobka tým Ostrava z. s. vznikl na základě zkušeností z loňského Ostravského maratonu, kdy se Šárka Waldhauserová výrazně zasadila o včlenění koloběžkové etapy. Bylo to velice obtížné, protože musela absolvovat spoustu jednání s úřady, a tam narazila na problém, téměř nikdo s “civilistou” (člověkem, který nezastupuje žádnou organizaci), nechce komunikovat, a to především proto, že nemá žádné záruky jeho spolehlivosti. Vznikem spolku, bychom takovým situacím chtěli předcházet a při případém organizování nějakých akcí, mít lepší vyjednávací pozici. Dalším důvodem je, že registrovaní členové, budou moci jezdit rollo ligu za BoKolobka tým Ostrava.

bokolobka3  bokolobka4

Jsme ještě v začátcích, sbíráme zkušenosti, a proto prosíme o shovívavost, děkujeme za trpělivost a podporu. Proč? BOKOLOBKA!!!

Silvie Šuleková

 

Ostrava

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *