Koloběžka pro všechny
Dlouho jsem přemýšlel, jak vám povyprávět o mém seznámení s koloběžkou značky Yedoo, konkrétně oblíbeném a inovovaném typu Mezeq. V
Read moreDlouho jsem přemýšlel, jak vám povyprávět o mém seznámení s koloběžkou značky Yedoo, konkrétně oblíbeném a inovovaném typu Mezeq. V
Read moreVe světě koloběžek existují jisté stálice a osvědčené značky jako je Kickbike, Kostka, Yedoo…atd, nerad bych na někoho zapomněl. Všechny
Read moreA je tady další serie příběhů, tentokrát to bude o místech, která můžete, nejen s koloběžkou, navštívit. Dovolíme si ta
Read moreS přicházejícím letním počasím jsem se rozhodl, že obohatíme náš web o články o zajímavých lidech, kteří se koloběhu věnují, jedno jakou formou a
Read moreNa již tradiční Rokycanský kros doputovala více než stovka amatérských i poloprofesionálních běžců nejen z plzeňského kraje. Závod se konal
Read moreK dnešnímu dni se nám podařilo připravit pro vás RSS přístup na adrese http://club.redrabbit.cz/rss Pro vás, kteří vědí o co
Read moreV sobotu 11.dubna v příjemné poobědní atmosféře jsme využili pozvání od netradičních běžců, koloběžců, ale hlavně hledačů Kešek ze sdružení
Read moreV neděli před obědem jsme se vrámci předmaratonské přípravy vydali protáhnout svá těla a rozhodli jsme se běžet něco víc
Read moreMáme-li běžecký klub, zakládáme zároveň s ním i klub koloběžců. Myslím si, že tyto dvě sportovní disciplíny mají k sobě
Read moreKoloběžky nemají zatím vlastní výstavy jako mají cyklisté a tak se vystavují společně s ostatními sportovními potřebami nebo jako v
Read more